Fietstoerclub Heikera
Nieuws

Algemene Ledenvergadering digitaal

Arjenne Hemrica
04-12-2021   10-12-2021 16:33u  
Verslag ALV 01 december 2021
+
+
+
+
+
<
Gisteravond werd de online Algemene Ledenvergadering van FTC Heikera gehouden. (Zie de powerpointpresentatie bij de downloads op deze pagina). De opkomst was met circa 26 personen goed te noemen.

40 jaar Heikera kwam voorbij in een leuke filmpresentatie, die getoond werd voor en na de ALV. Het filmpje, gemaakt door Ben Veldkamp, werd met erg veel enthousiasme ontvangen.

Op de agenda stonden ondermeer wisseling van bestuursleden. Hierbij neemt Monique Mastenbroek het stokje over van Angela Schokker. Welkom Monique! De functie van Paul Klaver is nog vacant.

De WBTR werden besproken, de ledenenquête waarin Heikera het rapportcijfer 7,6 kreeg, de financiën en de plannen voor het aankomende jaar. In het aankomende jaar is voor Heikera het thema Veiligheid een speerpunt en wordt aan de slag gegaan met de aandachtspunten uit de ledenenquete waaronder communicatie en betrokkenheid van de leden. Ook wordt gekeken naar nieuwe clubkleding.

Tot slot werden bovenstaande leden afgelopen weekend in het zonnetje gezet. Dit zijn de leden van het eerste uur. We willen hen danken voor hun jarenlange inzet en 40 jaar lidmaatschap van Heikera. (klik op de foto voor een uitvergroting)
Arjenne Hemrica
  Reactie plaatsen
Gebruik je login om hier een reactie te plaatsen!

Fietstoerclub Heikera
Secretariaat:
Roggeakker 8
8141 HP Heino

T 06 10 92 75 48
info@heikera.nl
www.heikera.nl
© 2023 bsdesign + studio nenontwerp
Concept, ontwerp en vormgeving
studio nenontwerp
CMS en databasebeheer
bsdesign
Contact
Martin van Wijngaarden
martin@nenontwerp.nl
M 06 1665 0665