Fietstoerclub Heikera
Nieuws

Ein-de-lijk!

Arjenne Hemrica
15-06-2020   15-06-2020 17:34u  
Ein-de-lijk na vele weken solo fietsen kon het vandaag weer een een beetje samen. Omdat evenementen nog verboden zijn hebben we een uitgebreide trainingsrit georganiseerd. Met dank aan Strijd voor Salland voor de routes en Drikus Ganseij die alle routes heeft voor gefietst. De startlocatie was bij Angela en Gerard Schokker die ook de complete verzorging op zich hadden genomen. Onze dank hiervoor.
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
<
Er was de mogelijkheid om 60 km en 120 km te fietsen en in groepjes van maximaal 4 personen met onderweg de opdracht een Coronaproof foto te maken. Om het kwartier vertrok een groepje wielerliefhebbers vanaf 8.00 uur 's ochtends na een hartelijk welkom met een kop koffie. Om half 10 vertrok het laatste groepje.

Bij binnenkomst was het wederom een hartelijk welkom met een heerlijke kop soep en een broodje. Ook even gezellig bijpraten met de anderen. Hoofdonderwerp was toch de conditie. Samen fietsen is gezelliger, stimulerender, actiever, leuker en uitdagender. We weten nu nog beter waarom we lid zijn van een wielervereniging. We hopen dat de aanzet is gegeven om weer meer met elkaar af te spreken zolang er nog niet in grote groepen gefietst mag worden. O ja, en wat ook zo fijn was? Het weer! Het was fantastisch weer. 
Arjenne Hemrica
  Reactie plaatsen
Gebruik je login om hier een reactie te plaatsen!

Fietstoerclub Heikera
Secretariaat:
Roggeakker 8
8141 HP Heino

T 06 10 92 75 48
info@heikera.nl
www.heikera.nl
© 2021 bsdesign + studio nenontwerp
Concept, ontwerp en vormgeving
studio nenontwerp
CMS en databasebeheer
bsdesign
Contact
Martin van Wijngaarden
martin@nenontwerp.nl
M 06 1665 0665