Fietstoerclub Heikera
Nieuws

Heikera en de Amstel Gold Race

Paul Klaver
17-10-2019   17-10-2019 22:37u  
Zoals je waarschijnlijk als wielerliefhebber al gezien hebt, zijn de inschrijvingen voor de Toerversie Amstel Gold Race 2020 geopend op 1 oktober. Vorig jaar hebben we met 6 man vanuit Heikera meegedaan met de Amstel Gold Race. Ook dit jaar willen er een paar weer mee doen.
+
Heikera en de Amstel Gold Race
Alle foto's
Wil jij ook graag mee doen, maar heb je jezelf nog niet ingeschreven? Het is nog mogelijk om in te schrijven tot en met 31 oktober (23.59 uur). Afstanden die wij als Heikera tot nu toe willen gaan doen zijn 125km en 150km. Maar het is ook mogelijk om 100km of zelfs 200km te doen. Inschrijven kan via https://inschrijven.amstel.nl/nl/

Iedereen kent de Amstel Gold Race inmiddels. Ik denk dat elke wielrengek de geweldige overwinning van Mathieu van der Poel vorig jaar wel heeft gezien. De route die de profs rijden is het zelfde als de recreanten. Enige verschil is dat de profs de 240km variant fietsen(deze kan je ook kiezen als wielren recreanten). De 'heuvels' zijn het zelfde. Wat wij wel als voordeel hebben is dat er genoeg verzorgingsposten onderweg zijn waar je je bidon kan bijvullen alsmede een koek/reep/banaan ect kan pakken(gratis!). Ook zijn er genoeg kroegjes en tuinen langs de route waar je kan stoppen voor een bakje koffie met stukje appeltaart. 

Loting
De hele maand oktober is inschrijven voor de editie 2020 mogelijk, daarna gaan ze loten. De uitslag van de loting wordt op maandag 4 november vanaf 12.00uur gecommuniceerd. Je hoeft pas te betalen nadat je ingeloot bent, op dat moment ontvang je een mail en kun je het lotingsresultaat zien in je account. De kosten voor deelname bedragen 50,- euro (inclusief 6,- euro borg).
Vriendenteams
Net als de afgelopen jaren, werkt de AGR ook dit jaar met vriendenteams. Het grote voordeel hiervan is dat we allemaal samen (als team) worden ingeloot of uitgeloot. Het is wel van belang dat je uiterlijk 31 oktober je je hebt aangemeld. Wil je in het Heikera Vriendenteam, stuur dan een mail naar Paul Klaver, p.klaver@home.nl. In dit geval maakt het niet uit welke afstand je wilt gaan fietsen. Je kan de afstand altijd nog aanpassen mocht je je bedenken. Het voordeel is, 1 ingeloot en iedereen in het team doet mee ongeacht de afstand.
Aangezien de route in het mooie Limburg is is het handig om een slaapplek te regelen. Dit is voor ieder op eigen kosten. Zie https://www.amstel.nl/amstelgoldrace/hospitality/hotels voor wat meer informatie. Vorig jaar hebben we een gezamenlijke slaapplek bij Valkenburg geregeld.

Met sportieve groet, Paul Klaver

Paul Klaver
  Reactie plaatsen
Gebruik je login om hier een reactie te plaatsen!

Fietstoerclub Heikera
Secretariaat:
Roggeakker 8
8141 HP Heino

T 06 10 92 75 48
info@heikera.nl
www.heikera.nl
© 2020 bsdesign + studio nenontwerp
Concept, ontwerp en vormgeving
studio nenontwerp
CMS en databasebeheer
bsdesign
Contact
Martin van Wijngaarden
martin@nenontwerp.nl
M 06 1665 0665