Fietstoerclub Heikera
Nieuws

Ledenvergadering drukbezocht

Loes
23-11-2018   24-11-2018 19:10u  
Achttien nieuwe leden, een drukbezochte fietsclinic, een flitsend, nieuw tenue en een zeer succesvolle Omloop van Salland... 2018 was over het algemeen een goed jaar voor Heikera. Dat kregen de leden te horen die donderdag 22 november naar BijNe9en waren gekomen voor de Heikera jaarvergadering.
+
Ledenvergadering drukbezocht
Alle foto's

De dertig aanwezige leden werden door voorzitter Leon en penningmeester Gerard uitgebreid bijgepraat over het reilen en zeilen van de club, de nieuwtjes, de financiën, de activiteiten, de plannen voor de toekomst et cetera.

Leon maakte onder meer bekend dat het bestuur voornemens is om een vervolg te geven aan de clinics, maar dan in een andere vorm. 

Ander nieuws was dat er voor de A/B groep meer lange tochten (met terrasbezoek) op het programma komen te staan. Verder krijgt het Hemelvaartsontbijt een nieuwe impuls en is het streven dat ook de 'Omloop van Salland' een vervolg krijgt. 


Ideeën 

Veel aandacht ging dit keer uit naar ideeën voor de club. Voorzitter Leon liet weten dat een goed idee voor Heikera 500 euro waard kan zijn. Let wel: dit geld is bestemd voor de uitvoering. Het idee moet goed uitvoerbaar zijn en bedoeld voor de leden of de Heinose gemeenschap. Het bestuur is graag bereid te helpen om het idee ten uitvoer te brengen!

 

Vanuit de zaal werden al een paar leuke voorzetjes gedaan. Wat te denken van het idee een fiets beschikbaar te stellen voor mensen die dit niet zelf kunnen betalen, maar toch graag willen meefietsen? Zo kan Heikera maatschappelijke betrokkenheid tonen.  

Ook werd het voorstel gedaan om een nieuwe fietsgroep op te starten, die qua fietstempo tussen de B- en C groep zit. 


 Bestuurswisseling

Twee bestuursleden namen afscheid. Erwin Keizer gaat de plaats innemen van penningmeester Gerard Broekgerrits, die maar liefst zes jaar de financiën heeft geregeld voor onze club. Ook zwaaide Ronald Mosterd af als bestuurslid. Hij heeft maar liefst acht jaar in het bestuur gezeten. Als dank voor hun  inspanningen kregen beide mannen een bloemetje en dinerbon overhandigd. Het bestuur is naarstig op zoek naar iemand die de functie van Ronald wil overnemen.

 

Bowlen! 

Na het huishoudelijk gedeelte stond er ontspanning op het programma en ging het via de trap naar beneden, richting bowlingbaan, waar de avond op een gezellige manier werd afgerond! 

 

 

Loes
  Reactie plaatsen
Gebruik je login om hier een reactie te plaatsen!

Fietstoerclub Heikera
Secretariaat:
Roggeakker 8
8141 HP Heino

T 06 10 92 75 48
info@heikera.nl
www.heikera.nl
© 2021 bsdesign + studio nenontwerp
Concept, ontwerp en vormgeving
studio nenontwerp
CMS en databasebeheer
bsdesign
Contact
Martin van Wijngaarden
martin@nenontwerp.nl
M 06 1665 0665