Fietstoerclub Heikera
Nieuws

Verrassingstocht

Arjenne Hemrica
03-09-2018   08-09-2018 19:32u  
Zondag 2 september is de Verrassingstocht wederom georganiseerd door Hennie en Wim Krijt en enthousiast gereden door vele Heikera leden.
+
Verrassingstocht
Alle foto's
Zondagochtend om 8 uur stonden maar liefst 26 leden te wachten op het startsein van Hennie en Wim. De A/B groep met wegkapitein Wim voor de 112 km en de C groep met wegkapitein Hennie voor de 100 km. De organisatie had het zo uitgerekend dat de groepen tegelijk aan de koffie zouden zitten. Er bleek een mooie verdeling in aantal tussen de A/B groep en C groep. 
Via Luttenberg zijn we naar Wierden en Lageveld gereden. Vroeg in de ochtend vergezeld door een zonnetje door half slapend Nederland. Prachtige lommerrijke wegen en weggetjes, door bossen en velden, over fietspaden en door natuurgebieden. Weinig wind, hier en daar een klimmetje. Echt een heel mooie toertocht.
En inderdaad, rond half 11 troffen de beide groepen elkaar voor de koffie met appeltaart. Wat een timing! Net zoals vlak voor Heino. Hier stond de zoon van Hennie en Wim met een versnapering. Heee, wat een verrassing! Even kletsen, wat eten en met z'n allen op de fiets. Het was genieten vandaag.
Hennie en Wim, namens heel veel leden: bedankt voor de super mooie verrassingstocht.Ben Veldkamp maakte een mooi filmisch verslag: 

Arjenne Hemrica
  Reactie plaatsen
Gebruik je login om hier een reactie te plaatsen!

Fietstoerclub Heikera
Secretariaat:
Kerkslagen 8
8144 RD Lierderholthuis

T 06 57 24 54 59
info@heikera.nl
www.heikera.nl
© 2020 bsdesign + studio nenontwerp
Concept, ontwerp en vormgeving
studio nenontwerp
CMS en databasebeheer
bsdesign
Contact
Martin van Wijngaarden
martin@nenontwerp.nl
M 06 1665 0665