Fietstoerclub Heikera
Nieuws

Geslaagde Presentatieavond

Loes
07-03-2018   08-03-2018 18:53u  
Vlak voordat het nieuwe fietsseizoen losbarst, houdt Heikera traditiegetrouw een 'Presentatieavond'. Dit keer had het bestuur oud-marathonschaatser Rutger ter Laak uit Heino uitgenodigd om over zijn belevenissen te komen vertellen. De gezellige avond in het Kerkhuus werd bezocht door 42 leden.
+
Geslaagde Presentatieavond
Alle foto's

Rutger vertelde op een vrolijke en openhartige wijze over zijn schaatscarrière als prof, die vele successen kende, maar ook de nodige tegenslagen. Door zijn verhaal met leuke anekdotes te doorspekken, wist hij zijn publiek van meet af aan te boeien.    


Voordat Rutger het woord nam, vertelde voorzitter  Leon in het kort iets over sponsor Volvo Nieuwenhuijse en kreeg sponsor Bernard Blom even de gelegenheid om zijn bedrijf ‘Dreamplafonds Heino’ voor te stellen. 

  

Helaas moest hoofdsponsor Roy Seine zich voor die avond afmelden, dit wegens ziekte. Rutger vertelde ook het een en ander over zijn Orbea fietsen, waar Profile Roy Seine het dealerschap van heeft.     

 

Actie voor leden!

Profile Roy Seine in Wijhe heeft overigens een leuke actie:

Leden van Heikera krijgen een totale korting van 15 procent op fietsen en onderdelen. (eerdere kortingen vervallen)

Bovendien is er in de maanden maart en april een aantrekkelijke actie: een grote beurt voor de racefiets (excl. materialen) kost dan 95 euro. www.royseinefietsen.nl


Ten slotte: 

Houd je mailbox en website in de gaten: binnenkort volgt informatie over (nieuwe) clinics van BikeChallenge en over 'De Omloop van Salland', een nieuwe, bijzondere fietstocht (voorjaarsklassieker) op zaterdag 7 april!      

Loes
  Reactie plaatsen
Gebruik je login om hier een reactie te plaatsen!

Fietstoerclub Heikera
Secretariaat:
Kerkslagen 8
8144 RD Lierderholthuis

T 06 57 24 54 59
info@heikera.nl
www.heikera.nl
© 2019 bsdesign + studio nenontwerp
Concept, ontwerp en vormgeving
studio nenontwerp
CMS en databasebeheer
bsdesign
Contact
Martin van Wijngaarden
martin@nenontwerp.nl
M 06 1665 0665