Fietstoerclub Heikera
Nieuws

Nieuwe voorzitter voor Heikera

Loes
23-11-2017   11-12-2017 19:46u  
Heikera heeft een nieuwe voorzitter! Tijdens de Algemene Ledenvergadering op woensdag 22 november werd Leon Leferink benoemd en met luid applaus begroet.
+
Nieuwe voorzitter voor Heikera
Alle foto's

Met een opkomst van zo’n dertig leden was de avond bij Bijne9en een succes. De bezoekers werden door Leon en Gerard uitgebreid bijgepraat over het reilen en zeilen van de club, de nieuwtjes, de financiën, de activiteiten, de plannen voor de toekomst et cetera.

 

Sponsoring en tenues

Extra aandacht was er deze avond voor de nieuwe sponsoren en het nieuwe tenue.

Zo werd uitgebreid uitleg gegeven over de kosten van het nieuwe tenue en in het kort iets   verteld over de nieuwe sponsoren. Het tenue (een benadering van het definitieve ontwerp) was overigens al te bewonderen op een paspop.  ( zie foto)

 

 

Bestuurswisseling

Behalve de nieuwe voorzitter (als opvolger voor Jan Smith) werden ook twee nieuwe bestuursleden welkom geheten. Arjenne Hemrica gaat de plaats innemen van Koen Temmink, die maar liefst zeven jaar in het bestuur heeft gezeten. Als dank voor zijn inspanningen als bestuurslid kreeg Koen een bloemetje en dinerbon overhandigd.  Tevens werd Angela Schokker als nieuw bestuurslid voorgesteld. Zij loopt al een jaartje mee met het bestuur, heeft hier veel plezier in en is graag bereid dit voort te zetten.

  

Stellingen 

Na de pauze vond een discussie plaats rondom een aantal stellingen/thema’s. Voor de leden een uitgelezen kans hun mening te geven over de thema’s vrijwilligerswerk, veiligheid op de weg, start mountainbikegroep en het aantrekken van een geschoolde trainer.     

Al met al een zeer nuttige, informatieve en gezellige avond.  


De  eerstvolgende bijeenkomst is de Nieuwjaarsreceptie. De datum/locatie wordt zo spoedig mogelijk bekendgemaakt!   

 

Loes
  Reactie plaatsen
Gebruik je login om hier een reactie te plaatsen!

Fietstoerclub Heikera
Secretariaat:
Kerkslagen 8
8144 RD Lierderholthuis

T 06 57 24 54 59
info@heikera.nl
www.heikera.nl
© 2019 bsdesign + studio nenontwerp
Concept, ontwerp en vormgeving
studio nenontwerp
CMS en databasebeheer
bsdesign
Contact
Martin van Wijngaarden
martin@nenontwerp.nl
M 06 1665 0665