Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stöppelveldrit (NTFU)

3 september

Zondag 3 september staat de 48e editie van Roy Seine’s Stoppelveldrit van Fietstoerclub Heikera op het programma. Startpunt is (eenmalig) Brasserie Zwakenberg aan de Schoolstraat 11 in Raalte.
U kunt kiezen uit 4 afstanden: 40, 60, 100 en 150 km. De twee kortste afstanden zijn met pijlen aangegeven en er is een routebeschrijving beschikbaar. Alle 4 routes kunt u via de fietssport website downloaden. De starttijden voor de 100 km en 150 km zijn van 8.00 tot 10.30 uur die van de 40 km en 60 km van 9.00 tot 11.30 uur.

De route van 40 km gaat via Luttenberg en de Sanatoriumlaan langs de Regge naar Lemele, waar het rustpunt is. De 60 km gaat ook via natuurgebieden langs de Regge en het Eerder Achterbroek naar Lemele en via prachtige weggetjes weer terug naar Raalte.

De 100 km en de 150 km gaan via het Reggedal en het Vechtdal naar Lutten en bevatten naast klimmetjes als Luttenberg en de Sanatoriumlaan ook de Lemelerberg als kuitenbijter. Deze twee afstanden zijn als gps-routes beschikbaar. De 100km is bovendien beschreven. NB: bij de pauzeplek voor deze routes kunt u alleen contant afrekenen!

Vaststaat dat de deelnemers weer prachtige routes fietsen, die bijna helemaal over rustieke plattelandsweggetjes in Overijssel gaan. We hopen op uw deelname. Tot ziens in Raalte!

Gegevens

Datum:
3 september
Evenement Categorie:

Locatie

Brasserie Zwakenberg
Schoolstraat 11
Raalte, Nederland
+ Google Maps