Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Driedaagse Winterberg

23 juni @ 08:00 - 25 juni @ 17:00

Het fietsjaar staat bol van leuke activiteiten en een van de hoogtepunten dit jaar wordt ongetwijfeld de driedaagse naar Winterberg. Een weekend vol met fietsen, gezelligheid en avontuur. Winterberg en Sauerland is ongetwijfeld bekend bij je. Naast idyllische meertjes en pitoreske dorpjes betekent het vooral ook veel klimmen. Het wordt nu al een heroïsch weekend. Hier moet je bij zijn geweest, om de sterke verhalen na afloop te geloven. Wij zouden het hartstikke leuk vinden als jij met ons meegaat.

Praktische informatie

De driedaagse is van vrijdag 23 juni tot zondag 25 juni. Uitvalsbasis is Hotel Winterberg Resort. Een hotel geselecteerd vanwege de goede voorzieningen voor fietsers. We hebben 12 tweepersoonskamers gereserveerd, waarbij het ontbijt inclusief is.

Het vervoer op vrijdag heen en zondag terug is op eigen gelegenheid. Carpoolen is gezellig en gewenst. Tot nu toe hebben we 14 plekken om de fietsen mee te nemen, we zoeken dus nog een aantal fietsendragers of -kar. Zodra alle deelnemers bekend zijn, komen we bij je terug hoe we dit gaan regelen.

Zondag zullen we eind van de middag / begin van de avond weer terug in Heino zijn.

Fietsroutes worden nog gemaakt door de organisatie. Ook afhankelijk van de deelnemers.

De kosten: € 125,= voor 2 hotelovernachtingen, 2 X ontbijt en 2 X lunch.

 

Gegevens

Begin:
23 juni @ 08:00
Einde:
25 juni @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Hotel Winterberg Resort
Winterberg, Nederland + Google Maps

Organisator

Lieke & Erwin