Fietstoerclub Heikera
Tochten
ja

Omloop van Salland - Doe mee!04 april 2020

Omloop van Salland Zaterdag 4 april staat de fietstocht 'Omloop van Salland' op het programma. Starten kan tussen 13.30 en 14.30 uur vanaf Bierencafé De Zuiderbuur aan de Grotestraat 28 in Raalte. De finish ligt 78 km ‘verderop’ bij Grand Café De B in Heino. De tocht is een samenwerking tussen de buren CRT Raalte en FTC Heikera Heino.
Omloop van Salland
Zaterdag 4 april staat de fietstocht 'Omloop van Salland' op het programma. Starten kan tussen 13.30 en 14.30 uur vanaf Bierencafé De Zuiderbuur aan de Grotestraat 28 in Raalte. De finish ligt 78 km ‘verderop’ bij Grand Café De B in Heino. De tocht is een samenwerking tussen de buren CRT Raalte en FTC Heikera Heino.

De lente is het seizoen van de Vlaamse voorjaarsklassiekers. Niet zelden zijn de kasseien de scherprechters in deze befaamde eendaagse ritten. In Salland kennen we deze kasseienritten niet, maar klinkerwegen hebben we wel! 
Met de nieuwe Omloop van Salland, onze gezamenlijke openingskoers van het seizoen, kan iedereen iets van de sfeer van die klassiekers opsnuiven. De Omloop kent een open inschrijving: iedereen kan zelfstandig of in groepjes de route fietsen.

Klinkerwegen
De is route is 78 km lang, bepijld (en als GPS-routes beschikbaar) en voert voor zo’n 28 km over klinkerwegen, waaronder De Steege en Hellendoornseweg in Mariënheem, Terborgweg in Luttenberg, Haarweg en Twentseweg in Heino, Molenhoekweg in Hoonhorst en Rietbergweg in Wijhe. 
Ook de Hagenvoorde en Het Nijenhuis onder Wijhe ontbreken natuurlijk niet. Omdat de verbindende wegen normaal verharde (asfalt)wegen zijn, is de tocht voor alle fietsen toegankelijk. 

Doe mee!
CRT Raalte en FTC Heikera zorgen voor een sfeervolle ambiance. Start- en finishlocatie worden in Vlaamse sferen gebracht. De klinkerstroken worden met naam, classificatie en lengte aangekondigd. Heb je Strava, dan kun je op twee hobbelige wegen je krachten meten met anderen. 
Bij de finish zorgt Café De Baron in Heino dat er een welverdiend (evt. alcoholvrij) Belgisch biertje op je wacht (tegen inlevering deelnamecoupon). 
We vinden het leuk als we op deze tocht mogen begroeten. Tot zaterdag 4 april in Heino (en Raalte)!
Meer informatie: Theo Brok 0572-372995
+
+
+
+
<
  Ik kom ook fietsen
Gebruik je login om je als fietser aan te melden bij deze tocht!

Gegevens Toertocht
Startpunt / inschrijving
Bierencafé De Zuiderbuur
Grotestraat 28 in Raalte
Tijden inschrijving
75km
: 13:30 tot 14:30 uur
Kosten
NTFU-leden € 4.00; overige deelnemers € 5.00
Toerleider
Theo Brok
T 0572-372995
  Reactie plaatsen
Gebruik je login om hier een reactie te plaatsen!

Fietstoerclub Heikera
Secretariaat:
Roggeakker 8
8141 HP Heino

T 06 10 92 75 48
info@heikera.nl
www.heikera.nl
© 2020 bsdesign + studio nenontwerp
Concept, ontwerp en vormgeving
studio nenontwerp
CMS en databasebeheer
bsdesign
Contact
Martin van Wijngaarden
martin@nenontwerp.nl
M 06 1665 0665