Fietstoerclub Heikera
Tochten
ja

Omloop van Salland - Doe mee!07 april 2018

Zaterdag 7 april staat de nieuwe fietstocht 'Omloop van Salland'op het programma. Starten kan tussen 13.30 en 14.30 uur vanaf Café De Baron aan de Canadastraat 10 in Heino.
+
+
<

De lente is het seizoen van de Vlaamse voorjaarsklassiekers. Niet zelden zijn de kasseien de scherprechters in deze befaamde eendaagse ritten. In Salland kennen we deze kasseienritten niet. Met de nieuwe Omloop van Salland, onze openingskoers van het seizoen, kan iedereen iets van de sfeer van die klassiekers opsnuiven. 


De nieuwe Omloop van Salland vervangt het Open Wielerevenement waarbij belangstellenden tijdens een fietstocht kennis konden maken met fietsen en met Heikera. De Omloop kent een open inschrijving: iedereen kan zelfstandig of in groepjes de route fietsen.


Die is route is 70 km lang, bepijld (en als GPS-routes beschikbaar) en voert voor zo’n 28 km over klinkerwegen, waaronder De Steege en Hellendoornseweg in Mariënheem, Terborgweg in Luttenberg, Haarweg en Twentseweg in Heino, Molenhoekweg in Hoonhorst en Rietbergweg in Wijhe. Ook de Hagenvoorde en Het Nijenhuis onder Wijhe ontbreken natuurlijk niet. Omdat de verbindende wegen normaal verharde (asfalt)wegen zijn, is de tocht voor alle fietsen toegankelijk.

 

Doe mee!

Heikera wil een succes maken van deze nieuwe openingstocht met de ambitie om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Daarbij hebben jouw medewerking nodig. Het mooiste en gezelligste is natuurlijk als je lekker meefietst.


Maar ook als je niet meefietst, kun je iets doen. We willen namelijk zorgen voor een gezellige sfeer bij Café De Baron, zodat fietsers in een sfeervolle ambiance van de fiets af kunnen stappen. We verwachten dat de eerste fietsers rond 15.45-16.00 uur weer terug zijn. Kom dan even langs om de fietsers in te halen en om even te blijven hangen bij De Baron, die speciaal voor de gelegenheid in een Vlaams jasje wordt gestoken en een speciaal Belgisch biertje serveert. Alvast bedankt voor je medewerking.


Meer informatie: johnruiter@ziggo.nl, t 06 50 85 99 60.


www.routeyou.com/nl-nl/route/view/5071569/recreatieve-fietsroute/omloop-van-salland
  Ik kom ook fietsen
Gebruik je login om je als fietser aan te melden bij deze tocht!

Gegevens Toertocht
Startpunt / inschrijving
Café De Baron
Canadastraat 10
Tijden inschrijving
70km
: 13:30 tot 14:30 uur
Toerleider
John Ruiter
T 0572-353362
  Reactie plaatsen
Gebruik je login om hier een reactie te plaatsen!

Fietstoerclub Heikera
Secretariaat:
Kerkslagen 8
8144 RD Lierderholthuis

T 06 57 24 54 59
info@heikera.nl
www.heikera.nl
© 2019 bsdesign + studio nenontwerp
Concept, ontwerp en vormgeving
studio nenontwerp
CMS en databasebeheer
bsdesign
Contact
Martin van Wijngaarden
martin@nenontwerp.nl
M 06 1665 0665