Fietstoerclub Heikera
Tochten
ja

Dreamplafonds Voorjaarstocht29 april 2018

Verslag door Loes Hartholt
Velden met pinkster- en paardenbloemen, lammetjes die in de weide huppelen en bomen vol bloesem… De lente blijft voor velen de mooiste tijd van het jaar voor een fietstocht. Met het voorjaar in de bol stapten dan ook 210 sportievelingen op de pedalen voor de Dream Plafonds Voorjaarstocht.
+
Dreamplafonds Voorjaarstocht
Alle foto's

Toerleider Ruben Heuven verraste de deelnemers ook dit keer weer met schitterende routes door een zeer gevarieerd landschap.


Voor de 60 km stapten 55 mensen op de fiets, voor de 45 km 25. De langste afstand, de 100 km, trok liefst 130 deelnemers. Zij legden voor de stop aan in het pittoreske vissersdorp Elburg, waar op het gezellige terras heerlijke koffie en smakelijk appelgebak geserveerd werd.


Eenmaal weer op de fiets gezeten, pakten de grijze wolken samen…Het was even doorbijten, want de rest van de tocht bleef het plenzen. Op de dijk, vlakbij de oude IJsselcentrale van Zwolle, nog meer pech: een lekke band!


De kou en nattigheid mochten de stemming niet drukken! Als C-groep hebben we erg genoten en kijken we alweer uit naar de volgende lange tocht!


Ruben, hartelijk dank namens alle deelnemers!  

  Reactie plaatsen
Gebruik je login om hier een reactie te plaatsen!

Fietstoerclub Heikera
Secretariaat:
Kerkslagen 8
8144 RD Lierderholthuis

T 06 57 24 54 59
info@heikera.nl
www.heikera.nl
© 2019 bsdesign + studio nenontwerp
Concept, ontwerp en vormgeving
studio nenontwerp
CMS en databasebeheer
bsdesign
Contact
Martin van Wijngaarden
martin@nenontwerp.nl
M 06 1665 0665