Fietstoerclub Heikera
Tochten
ja

Deelname: Dwars deur Salland09 september 2018

In plaats van de training op zondag gaan we deelnemen aan Dwars deur Salland (gesponsord door Weekamp Deuren, haha). 8 uur bij de sporthal verzamelen om gezamenlijk naar CRT te fietsen. Inschrijving in 6 euro maar dat is inclusief koffie met appelgebak bij terugkomst.

Wielrenners en mountainbikers kunnen zich op zondag 9 september inschrijven bij het Clubgebouw van de CRT Raalte voor een van de wielertochten die Weekamp Deuren B.V. samen met de toervereninging van CRT Raalte voor de tweede keer organiseert. Op zondag 9 september kan iedereen die daar zin in heeft kiezen voor een wielertocht van 100 kilometer of een mountainbiketocht van 40 of 60 kilometer.

Nieuw is dit jaar de wielertocht van 100 kilometer welke als optie in verband met de overgang van het weg naar het mountainbike seizoen is toegevoegd. De toegevoegde wielrennerstocht is een echte wegtocht van 100 kilometer en gaat naar de Lemelerberg, richting Ommen. Daarna gaan de wielrenners richting het Sanatorium, met een klim bij het Avonturenpark, naar de Luttenberg en via de Sallandse Heuvelrug weer terug naar het clubgebouw. Een afwisselende tocht, waar alle beklimmingen van Salland inzitten. De pauzeplek voor de wielrennerstocht zal in Hellendoorn zijn. Elk parcours wordt volledig uitgepijld met linten en pijlbordjes.”

Aan welke tocht of afstand je ook meedoet, de deelnamekosten zijn voor elk parcours hetzelfde,” Voor de jeugd tot 16 jaar is deelname volledig gratis, dit is mogelijk gemaakt vanwege een subsidie van de gemeente Raalte uit het sport stimuleringsfonds. Boven de zestien jaar betalen NTFU-leden 6 euro en niet NTFU-leden 8 euro. Na afloop kunnen de deelnemers in het clubgebouw genieten van een lekker stuk appelgebak met een kop koffie, voor de deelnemers onder 16 jaar ligt er ook nog een mooie Weekamp Deuren Bidon klaar

Ook zin gekregen in een mooie wielrennerstocht? Kom dan op zondag 9 september naar het Clubgebouw van de CRT aan de Hammerwerg 8E, 8101NE in Raalte en schrijf je in tussen 8.45 en 10.00 uur en ga genieten van een geweldige fietstocht door ons mooie Salland.

Deelnemende fietsgroepen van Heikera
B
08:00
100km
Drikus
Sporthal Heino
Gegevens Ledentocht
Organiserende Fietsclub
CRT Raalte
Meer informatie
Startpunt / inschrijving
Sporthal Heino
Toerleider
Drikus Ganseij
T 0572-394442
  Reactie plaatsen
Gebruik je login om hier een reactie te plaatsen!

Fietstoerclub Heikera
Secretariaat:
Roggeakker 8
8141 HP Heino

T 06 10 92 75 48
info@heikera.nl
www.heikera.nl
© 2020 bsdesign + studio nenontwerp
Concept, ontwerp en vormgeving
studio nenontwerp
CMS en databasebeheer
bsdesign
Contact
Martin van Wijngaarden
martin@nenontwerp.nl
M 06 1665 0665