Fietstoerclub Heikera
Lidmaatschap

Fietsen bij Heikera

Je traint en fietst in Nederland en misschien in het buitenland, of je hebt interesse om dat te gaan doen. Voor jou is fietsen plezier, het leveren van prestaties, het aangaan van een uitdaging en/of genieten van de natuur. In dat geval is lidmaatschap van Heikera vast iets voor jou!
Fietstoerclub Heikera in Heino wil je graag laten fietsen op een sportieve en recreatieve manier. Heikera heeft naast sportiviteit, ook gezelligheid, betrokkenheid en educatie hoog in het vaandel heeft staan. Wekelijks staan er meerdere gezamenlijke trainingen op het programma en worden er 5 grote fietstochten per jaar georganiseerd.

Naast gezelligheid, sportiviteit, uitdaging en het ontdekken van de omgeving biedt de club een voordelige set met wielerkleding van BioRacer aan. De set bestaat uit lange mouw shirt, korte mouw shirt, lange broek en korte broek. Met een lidmaatschap bij Heikera wordt je automatisch lid van de landelijke vereniging: NTFU. 

De NTFU biedt goed georganiseerde tochten en informatie die je helpt om je sport nóg beter uit te oefenen. Daarnaast biedt de NTFU:
  • kostenloze unieke fietsschadeverzekering
  • 6x Fietssport Magazine (t.w.v. € 15,95)
  • Korting op 3.000+ toertochten
  • Korting trainingen en clinics
Geef je op als lid van Heikera via het aanmeldformulier. Voor vragen kun je contact opnemen met Gerard Broekgerrits, telefoon 0572 352515 of stuur een e-mail naar aanmelden@heikera.nl.
Hoewel ikzelf niet een 'actief' lid van Heikera ben, vind ik Heikera een leuke, enthousiaste en sportieve club die vele mensen het hele jaar door een hoop fietsplezier biedt.
Jelle Paauw, spinning-instructeur
Fietstoerclub Heikera
Secretariaat:
Kerkslagen 8
8144 RD Lierderholthuis

T 06 57 24 54 59
info@heikera.nl
www.heikera.nl
© 2018 bsdesign + studio nenontwerp
Concept, ontwerp en vormgeving
studio nenontwerp
CMS en databasebeheer
bsdesign
Contact
Martin van Wijngaarden
martin@nenontwerp.nl
M 06 1665 0665